Георадар, геолокатор Rover С II New Edition точний вимірювальний прилад, з великим набором спеціальних функцій, які дозволяють розрізняти походження і склад виявлених об’єктів.
  • Функція двомірної дискримінації: пошук чорних і кольорових металевих об’єктів. Функція двомірної дискримінації повідомляє оператору про наявність предмета в землі і його базові характеристики. Унікальні можливості апарату роблять процес пошуку більш простим і конкретним. Глибинний металошукач, геосканер, геолокатор і інше геологічне обладнання в яких є ця функція, значно скорочують час на визначення складу і походження виявлених металевих сплавів.
  • Всі метали мають різну електричну провідність і магнітні властивості. Вбудований в систему георадара детектор реагує на певні групи металів. Глибинний 3D сканер землі повідомляє пошуковцю про наявність предмета в реальному часі «тут і зараз».
  • Розумна система геолокатора дозволяє визначити місце розташування об’єктів, а також їх розмір, форму і магнітні властивості. Ці деталі допомагають геофізикам розпізнати метали і прийти до конкретного експертного висновку отриманих результатів сканування. Георадар застосовується для пошуку скарбів в землі, техніки часів Другої світової війни.
  • Професійне геологічне обладнання нашої пошукової групи дозволяє проводити зйомку під великим ухилом пагорбів, між деревами, в колодязях і на воді, тим самим роблячи діапазон досліджень максимально різноплановим і широким.
  • Такі прилади як глибинний сканер землі, геолокатор, металошукач, гарантує пошуковцю отримання необхідної інформації про об’єкт в стислі терміни. Наша команда оснащена великою кількістю професійного обладнання для проведення георозвідки по всій території України та за її межами. Здійснюємо пошук георадаром на болотах, скелястій місцевості і в екстремальних ситуаціях в умовах жаркого клімату на різних ландшафтах.

Перезвоните мне



    [senttmes]